RH bouwbedrijf

Schuur of veranda laten bouwen Noord-Holland

Een schuur of veranda in uw tuin is een ware aanwinst voor uw woning. Zo kunt u makkelijk spullen opbergen in een schuur en genieten van een heerlijke zitplek onder de veranda.

Schuur of veranda laten bouwen in Noord-Holland

Schuur als werkplaats of veilige opbergruimte


RH Bouwbedrijf heeft bijna 20 jaar ervaring en is onder andere gespecialiseerd in het bouwen van schuren en veranda’s. Wij helpen u bij het maken van een passend ontwerp en plaatsen de schuur of veranda op vakkundige wijze.


Een schuur in de tuin onmisbaar voor de doe-het-zelver. Met een schuur heeft u een afgesloten plek waar u uw gereedschap en klusspullen veilig en droog kunt opbergen. Daarbij is een schuur de ideale werkplaats. Ook voor niet-klussers kan een schuur uitkomst bieden. Denk aan het opbergen van tuinmeubelen in de winterperiode of het stallen van de fietsen van het hele gezin.


RH Bouwbedrijf denkt graag met u mee over de mogelijkheden wat betreft materialen, ramen en deuren, dakvormen en dakbedekkingen. Het is tevens mogelijk om de schuur te laten bouwen in combinatie met een mooie overkapping of carport.

schuur laten bouwen noord holland
houten schuur laten bouwen noord holland

De veranda: een verlengstuk van uw woning


Met een veranda creëert u een overdekte leefruimte in uw tuin. Het is als het ware een verlengstuk van uw woning, maar dan met het ‘buitengevoel’. Door de overkapping, vaak met (glazen) zijwanden, kunt u gedurende het jaar langer genieten van de tuin. De veranda kan gemakkelijker worden uitgebreid met bijvoorbeeld verlichting, verwarming en zonwering voor optimaal comfort.

Veranda’s komen in verschillende maten en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een veranda van hout voor een landelijke uitstraling of ga juist voor minimalistisch met kunstof/aluminium. Het team van RH Bouwbedrijf kan een veranda op maat voor u realiseren zodat deze volledig aansluit bij uw wensen en de stijl van uw woning. Genieten van de zon met volledige beschutting? RH Bouwbedrijf is ook gespecialiseerd in het realiseren van een serre (aanbouw).

veranda laten plaatsen in noord holland

Een houten schuur laten bouwen


In Nederland kiezen de meeste mensen voor een houten schuur. Dit heeft te maken met de natuurlijke uitstraling van hout en de relatief gemakkelijke wijze van bouwen. Een houten schuur is hierdoor goedkoper dan een schuur van steen. Ligt uw voorkeur bij een houten variant? Dan heeft u keuze uit veel verschillende houtsoorten: van Douglas hout tot Red Cedar.


Elke houtsoort heeft zijn unieke uiterlijke kenmerken, bewerkbaarheid en kwaliteiten. Dit maakt dat niet elk type hout geschikt is om toe te passen voor een schuur. Het team van RH Bouwbedrijf kan u helpen bij het maken van de juiste keuze.

veranda laten bouwen noord holland

Schuur of veranda laten plaatsen in Noord-Holland


Ook het hele jaar door genieten van het buitenleven of wilt u nu écht de stap zetten naar een plek voor de motor? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de bouw van een nieuwe schuur of veranda in Haarlem en omstreken.


RH Bouwbedrijf realiseert uw veranda of schuur van A tot Z. Wilt u bijpassend hang- en sluitwerk, heeft u een vergunning nodig of heeft u andere specifieke wensen? Wij regelen het. Zo hoeft u alleen na te denken over de inrichting. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor een afspraak.

Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag, of wilt u meer informatie over onze diensten? Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken via de gegevens hieronder. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.