RH bouwbedrijf

Huis verbouwen in Noord-Holland

Als hoofdaannemer verzorgen wij de complete verbouw procedure binnen uw vooropgestelde budget.

Verbouw project realiseren Noord-Holland

Informatie


Heeft u een kluswoning gekocht of is uw eigen huis aan modernisering toe? Een verbouwing of renovatie kan een ingrijpende ingreep zijn. Verschillende disciplines komen samen waardoor ervaring en expertise geen overbodige luxe is. Wellicht moet de elektra opnieuw gedaan worden of wilt u de badkamer op een andere plek. 


RH Bouwbedrijf zorgt ervoor dat uw woonwensen uitkomen. Wij werken samen met u de plannen uit en houden ons vervolgens bezig met de realisatie van uw verbouwplannen.

aannemer voor verbouwing
badkamer laten opknappen door aannemer

De keuken van uw dromen


De keuken vormt samen met de badkamer de meest uitgevoerde verbouwing. Heeft u plannen voor een keuken verbouwing? Het gedreven team van RH Bouwbedrijf helpt u graag aan uw droomkeuken. Of dit nu een klassiek witte hoogglans keuken is of een modern exemplaar, voorzien van de laatste technische snufjes en de meest moderne inbouwapparatuur.


We bespreken uw wensen en nemen de belangrijkste aandachtspunten met u door. Dit vormt de basis voor een realistisch en concreet plan voor de keukenrenovatie, passend bij uw budget.

huis laten verbouwen door RH bouwbedrijf

Verouderde badkamer opknappen


Uit ervaring weten we dat een nieuwe badkamer het wooncomfort aanzienlijk kan vergroten. Geen koude voeten op de tegelvloer meer dankzij vloerverwarming of geniet van extra comfort met een ergonomisch vormgegeven ligbad. Een badkamer die voldoet aan uw wensen zorgt ervoor dat u de dag prettig kunt beginnen of juist ontspannen kunt eindigen.


Bij een volledige verbouwing wordt de badkamer van top tot teen gestript en daarna volledig naar wens opgebouwd. RH Bouwbedrijf houdt rekening met zaken als vloerbelasting, verlichting, locatie van afvoerleidingen en de ventilatie in de badkamer. Niets wordt over het hoofd gezien. Met RH Bouwbedrijf heeft u één aanspreekpunt voor de badkamer verbouwing. Dat scheelt u een hoop organisatiewerk met afzonderlijke vaklieden.

keuken laten verbouwen door RH bouwbedrijf

Huis verbouwen in Noord-Holland


Is de vloer in de woonkamer aan vervanging toe of bent u uitgekeken op de badkamer? Bij een verbouwing binnenshuis is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Ook kleine verbouwingen aan de achterzijde van de woning mag over het algemeen zonder vergunning. Pas zodra de verbouwing van uw woning de omgeving direct beïnvloedt, is een vergunning vereist.


RH Bouwbedrijf is op de hoogte van de huidige reglementering en heeft veel ervaring met het aanvragen van vergunningen bij gemeenten in Alkmaar, Haarlem en Amsterdam voor een verbouwing. Dit maakt de slagingskans tot het ontvangen van een vergunning groter. Is de vergunning snel geregeld, dan kan uiteraard ook de verbouwing van de woning sneller van start!

Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag, of wilt u meer informatie over onze diensten? Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken via de gegevens hieronder. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.