RH bouwbedrijf

Bouwbedrijf in Zaanstad

RH bouwbedrijf is uw betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten in Zaanstad en omstreken

Huis aanbouwen in Zaanstad

Aanbouw


Voor een aan- of uitbouw van uw woning of bijvoorbeeld een nieuwe serre bent u bij RH Bouwbedrijf aan het goede adres. Een aanbouw biedt een aantal voordelen, zoals meer ruimte en meerwaarde aan uw woning.


RH Bouwbedrijf heeft bijna 20 jaar ervaring en is onder andere gespecialiseerd in het bouwen van een aanbouw. Wij helpen u bij het aanvragen van de benodigde vergunningen en plaatsen de aanbouw op vakkundige wijze. Alles top geregeld!

offerte aanvragen bouwbedrijf Zaanstad

Nieuwbouw in Zaanstad

nieuwbouw huis laten bouwen Zaanstad

Nieuwbouw


RH Bouwbedrijf heeft een schat aan ervaring op het gebied van nieuwbouw voor particulieren. In de afgelopen 17 jaar hebben wij vele nieuwbouwwoningen in o.a. Amsterdam en Alkmaar gerealiseerd; van vrijstaande woningen in landelijke stijl tot moderne villa’s.


Onze ervaring in combinatie met specifieke vakkennis op het gebied van nieuwbouw, zorgt ervoor dat u een professionele en betrouwbare aannemer in huis haalt voor de uitvoering van uw nieuwbouwproject. Wij streven bij het bouwen altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en stellen de woonwensen van de klant voorop.

Huis verbouwen Zaanstad

Verbouw


Heeft u een kluswoning gekocht of is uw eigen huis aan modernisering toe? Een verbouwing of renovatie kan een ingrijpende ingreep zijn. Verschillende disciplines komen samen waardoor ervaring en expertise geen overbodige luxe is. Wellicht moet de elektra opnieuw gedaan worden of wilt u de badkamer op een andere plek. 


RH Bouwbedrijf zorgt ervoor dat uw woonwensen uitkomen. Wij werken samen met u de plannen uit en houden ons vervolgens bezig met de realisatie van uw verbouwplannen.

aannemer voor verbouwing zaanstad

Schuur of veranda laten bouwen Zaanstad

schuur laten bouwen Zaanstad

Schuur als werkplaats of veilige opbergruimte


RH Bouwbedrijf heeft bijna 20 jaar ervaring en is onder andere gespecialiseerd in het bouwen van schuren en veranda’s. Wij helpen u bij het maken van een passend ontwerp en plaatsen de schuur of veranda op vakkundige wijze.


Een schuur in de tuin onmisbaar voor de doe-het-zelver. Met een schuur heeft u een afgesloten plek waar u uw gereedschap en klusspullen veilig en droog kunt opbergen. Daarbij is een schuur de ideale werkplaats. Ook voor niet-klussers kan een schuur uitkomst bieden. Denk aan het opbergen van tuinmeubelen in de winterperiode of het stallen van de fietsen van het hele gezin.


RH Bouwbedrijf denkt graag met u mee over de mogelijkheden wat betreft materialen, ramen en deuren, dakvormen en dakbedekkingen. Het is tevens mogelijk om de schuur te laten bouwen in combinatie met een mooie overkapping of carport.

RH Bouwbedrijf in Zaanstad


is gevestigd in Schermerhorn vlakbij Alkmaar, Noord Holland en is in 2011 opgericht door Rik Haster. Mijn ervaring in combinatie met specifieke vakkennis op het gebied van aanbouw, verbouw en nieuwbouw, zorgt ervoor dat u een professionele en betrouwbare aannemer in huis haalt voor de uitvoering van uw nieuwbouw-/verbouwproject.

Ik streef bij het bouwen altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en stel de woonwensen van de klant voorop. RH Bouwbedrijf is professioneel en vakkundig. Ik werk samen met u de plannen uit en houd me vervolgens bezig met de realisatie van uw verbouwplannen.

Rik Haster

Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag, of wilt u meer informatie over onze diensten? Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken via de gegevens hieronder. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.