RH bouwbedrijf

Bouwbedrijf in Amsterdam

RH bouwbedrijf is uw betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten in Amsterdam en omstreken

Bouwproject realiseren in Amsterdam

Aanbouw


Een aanbouw is een uitbreiding op een bestaand gebouw zoals een huis of bedrijfspand. Het is een apart gebouwde ruimte die aan het hoofdgebouw is vast gebouwd en meestal dient als extra leef- of werkruimte.


Soms is een aanbouw ook bedoeld om een bepaald gebruik te faciliteren, zoals het stallen van een auto of het opbergen van gereedschap.


Aanbouwen kunnen aan alle zijden van een gebouw worden gebouwd, afhankelijk van de behoefte en de ruimte die beschikbaar is. Ze kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, staal of beton, en kunnen worden afgewerkt met verschillende soorten daken, ramen en deuren.

aanbouw bouwbedrijf Amsterdam
offerte aanvragen bouwbedrijf Amsterdam

Aanbouw


Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun huis aanbouwen: extra ruimte: soms kan het fijn zijn om extra leef- of slaapruimte te hebben in huis, bijvoorbeeld als er een nieuw gezinslid komt of als er grote veranderingen in het gezin zijn, zoals een scheiding.


Meer waarde: door je huis aan te bouwen kun je de waarde van je huis verhogen. Als je bijvoorbeeld een extra slaapkamer of badkamer toevoegt, kan dit de waarde van je huis doen stijgen.


Een bepaald gebruik: soms is het fijn om specifieke ruimtes te hebben voor bepaalde activiteiten, zoals een werkkamer of een fitnessruimte. Door je huis aan te bouwen kun je deze ruimtes toevoegen.


Een andere stijl: als je je huis aanbouwt, kun je ook kiezen voor een andere stijl dan het hoofdgebouw. Dit kan een leuke manier zijn om je huis een persoonlijke touch te geven.

Nieuwbouw project realiseren in Amsterdam

nieuwbouw huis laten bouwen Amsterdam

Nieuwbouw


Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor nieuwbouw: omdat ze geen bestaand huis kunnen vinden: soms is het moeilijk om een bestaand huis te vinden dat aan je wensen voldoet, bijvoorbeeld omdat het te duur is of omdat het niet beschikbaar is in de gewenste locatie.


Omdat ze een huis willen bouwen op maat: als je kiest voor nieuwbouw, kun je een huis laten bouwen dat precies aan je wensen voldoet. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de lay-out, de afwerking en de materialen die je wilt.


Omdat ze een huis willen met een lagere energierekening: nieuwe huizen zijn vaak energiezuiniger dan oudere huizen, omdat ze zijn gebouwd met de nieuwste isolatiematerialen en energiezuinige installaties. Dit kan leiden tot lagere energiekosten.


Omdat ze graag een kavel willen kiezen: als je kiest voor nieuwbouw, kun je vaak ook een kavel uitzoeken waar je het huis wilt laten bouwen. Dit kan leuk zijn als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een bepaalde locatie of als je een groter stuk grond wilt hebben.


Omdat ze een nieuwe start willen: soms kan het fijn zijn om helemaal opnieuw te beginnen en een huis te bouwen dat helemaal van jou is. Dit kan een leuke manier zijn om een nieuwe fase in je leven te beginnen.

Nieuwbouw


RH Bouwbedrijf heeft een schat aan ervaring op het gebied van nieuwbouw voor particulieren. In de afgelopen 17 jaar hebben wij vele nieuwbouwwoningen in o.a. Amsterdam en Alkmaar gerealiseerd; van vrijstaande woningen in landelijke stijl tot moderne villa’s.


Onze ervaring in combinatie met specifieke vakkennis op het gebied van nieuwbouw, zorgt ervoor dat u een professionele en betrouwbare aannemer in huis haalt voor de uitvoering van uw nieuwbouwproject. Wij streven bij het bouwen altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en stellen de woonwensen van de klant voorop.

nieuwbouw Amsterdam

Verbouw project realiseren Amsterdam

Verbouw


Heeft u een kluswoning gekocht of is uw eigen huis aan modernisering toe? Een verbouwing of renovatie kan een ingrijpende ingreep zijn. Verschillende disciplines komen samen waardoor ervaring en expertise geen overbodige luxe is. Wellicht moet de elektra opnieuw gedaan worden of wilt u de badkamer op een andere plek. 


RH Bouwbedrijf zorgt ervoor dat uw woonwensen uitkomen. Wij werken samen met u de plannen uit en houden ons vervolgens bezig met de realisatie van uw verbouwplannen.

aannemer voor verbouwing Amsterdam

Dakopbouw


Een dakopbouw is een uitbreiding op het dak van een gebouw, zoals een huis of bedrijfspand. Het is een apart gebouwde ruimte die op het dak van het gebouw is geplaatst en meestal dient als extra leef- of werkruimte.


Soms is een dakopbouw ook bedoeld om een bepaald gebruik te faciliteren, zoals het creëren van een dakterras of het opbergen van spullen. Dak opbouwen kunnen op elk dak worden gebouwd, afhankelijk van de grootte en de staat van het dak.


Ze kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, staal of beton, en kunnen worden afgewerkt met verschillende soorten daken, ramen en deuren.


Er zijn verschillende redenen waarom mensen een dakopbouw laten plaatsen: om extra ruimte te creëren: een dakopbouw kan een goede manier zijn om extra ruimte te creëren in je huis, bijvoorbeeld als je een extra slaapkamer of werkkamer wilt.


Om de waarde van je huis te verhogen: door een dakopbouw te laten plaatsen, kun je de waarde van je huis verhogen. Dit is vooral interessant als je binnenkort van plan bent om je huis te verkopen.


Om meer licht binnen te krijgen: een dakopbouw kan ervoor zorgen dat er meer licht naar binnen valt, wat het huis prettiger kan maken om in te wonen.


Om meer buitenruimte te creëren: als je graag buiten bent, kan een dakopbouw een leuke manier zijn om meer buitenruimte te creëren. Je kunt bijvoorbeeld een dakterras laten maken waar je kunt zitten en genieten van het uitzicht.


Om de uitstraling van je huis te veranderen: een dakopbouw kan ook een mooie manier zijn om de uitstraling van je huis te veranderen. Als je bijvoorbeeld een huis hebt dat wat saai of oud is, kan een dakopbouw ervoor zorgen dat het huis er moderner en aantrekkelijker uitziet.

huis verbouwen Amsterdam
aannemer voor verbouwing Amsterdam

Verbouw


Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun huis verbouwen: omdat het huis verouderd is: als het huis oud is, kan het nodig zijn om bepaalde onderdelen te vervangen of te renoveren om het huis in goede staat te houden.


Omdat het huis niet aan de eisen voldoet: soms voldoet het huis niet aan de eisen die je stelt, bijvoorbeeld omdat het te klein is of omdat het niet aangepast is aan veranderende behoeften.


Om de waarde te verhogen: door bepaalde onderdelen van het huis te renoveren of te vervangen, kun je de waarde van het huis verhogen.


Om het huis aan te passen naar je persoonlijke smaak: als je net een huis hebt gekocht of als je gewoon toe bent aan een verandering, kun je je huis verbouwen om het aan te passen aan je persoonlijke smaak en wensen.


Om het huis energiezuiniger te maken: door bepaalde onderdelen van het huis te vervangen of te renoveren, zoals de verwarming, het dak of de ramen, kun je het huis energiezuiniger maken en zo besparen op energiekosten.

dakopbouw Amsterdam

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je je huis wilt verbouwen: vergunningen, voordat je met de verbouwing kunt beginnen, is het belangrijk om te checken of je hiervoor een vergunning nodig hebt. Dit is afhankelijk van de grootte en de aard van de verbouwing.


Budget: zorg ervoor dat je een goed idee hebt van het budget dat je voor de verbouwing hebt. Zo kun je bepalen wat er mogelijk is en wat niet.


Architect: als je een grote of complexe verbouwing wilt laten maken, kan het handig zijn om een architect in te schakelen. Zij kunnen je helpen met het ontwerp en kijken of alles haalbaar is.


Bouwbedrijf: zorg ervoor dat je een goed bouwbedrijf inschakelt om de verbouwing te maken. Kijk of het bedrijf ervaring heeft met het type verbouwing dat je wilt en vraag om referenties.


Planning: maak een duidelijk plan met het bouwbedrijf over hoe de verbouwing zal verlopen. Zo weet je precies wat er wanneer gebeurt en hoe lang het gaat duren.


Omgeving: houd rekening met de omgeving waarin je woont. Zoek bijvoorbeeld uit of er bepaalde regels zijn waar je je aan moet houden als het gaat om de kleur en stijl van de verbouwing.


Verzekering: als je gaat verbouwen, is het verstandig om te checken of je verzekering dit dekt. Zo weet je zeker dat je gedekt bent als er iets misgaat tijdens de verbouwing.

Schuur of veranda laten bouwen Amsterdam

schuur laten bouwen Amsterdam

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een schuur te laten plaatsen: extra opbergruimte: een schuur kan handig zijn als u extra opbergruimte nodig heeft voor bijvoorbeeld tuingereedschap, fietsen of zomermeubels.


Werkruimte: als u graag klust of een hobby heeft waarbij u ruimte nodig heeft, kan een schuur een handige plek zijn om dit te doen.


Extra woonruimte: sommige mensen laten een schuur ombouwen tot extra woonruimte, bijvoorbeeld als logeerkamer of werkkamer.


Als u overweegt om een schuur te laten plaatsen, zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden: vergunningen: controleer of u een vergunning nodig hebt om een schuur te mogen plaatsen. Dit is afhankelijk van de grootte en de plaatsing van de schuur.


Budget: bepaal hoeveel geld u kunt uitgeven aan de schuur en houd hier rekening mee bij het maken van keuzes.


Gebruik: bedenk wat voor soort schuur u wilt en houd hier rekening mee bij het maken van de keuze voor materialen en afmetingen.


Plaatsing: bepaal waar u de schuur wilt plaatsen en of er voldoende ruimte is. Ook is het belangrijk om rekening te houden met eventuele belemmeringen, zoals bomen of leidingen.


Bouwbedrijf: kies een betrouwbaar bouwbedrijf om de schuur te plaatsen. Vraag om referenties en bekijk of het bedrijf ervaring heeft met het plaatsen van schuren.

Als u rekening houdt met bovenstaande zaken, zal het plaatsen van een schuur soepel verlopen

Bouwbedrijf schuren Amsterdam

Een schuur is een gebouw dat wordt gebruikt om spullen op te slaan of te huisvesten. Het kan zowel bij een woning als op het platteland staan.


Een schuur kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kunt u er bijvoorbeeld tuingereedschap, fietsen of zomermeubels in opbergen.


Dit kan handig zijn als u niet genoeg ruimte heeft in uw huis of garage om al deze spullen op te bergen. Ook kunt u er een werkruimte van maken voor bijvoorbeeld klussen of een hobby.


Als u bijvoorbeeld graag aan auto's werkt of een houtwerkplaats heeft kan een schuur hiervoor een ideale ruimte zijn. Sommige mensen laten een schuur ook ombouwen tot extra woonruimte, bijvoorbeeld als logeerkamer of werkkamer.


Zo kunt u bijvoorbeeld een kantoor aan huis hebben zonder dat u hiervoor een hele kamer in huis op hoeft te offeren.


Een schuur kan van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals hout, metaal of kunststof. Het kan zowel een vrijstaande schuur zijn als een aangebouwde schuur. 

Bouwbedrijf Amsterdam

Schuur als werkplaats of veilige opbergruimte


RH Bouwbedrijf heeft bijna 20 jaar ervaring en is onder andere gespecialiseerd in het bouwen van schuren en veranda’s. Wij helpen u bij het maken van een passend ontwerp en plaatsen de schuur of veranda op vakkundige wijze.


Een schuur in de tuin onmisbaar voor de doe-het-zelver. Met een schuur heeft u een afgesloten plek waar u uw gereedschap en klusspullen veilig en droog kunt opbergen. Daarbij is een schuur de ideale werkplaats. Ook voor niet-klussers kan een schuur uitkomst bieden. Denk aan het opbergen van tuinmeubelen in de winterperiode of het stallen van de fietsen van het hele gezin.


RH Bouwbedrijf denkt graag met u mee over de mogelijkheden wat betreft materialen, ramen en deuren, dakvormen en dakbedekkingen. Het is tevens mogelijk om de schuur te laten bouwen in combinatie met een mooie overkapping of carport.

schuur laten maken Amsterdam

Als u op zoek bent naar een professioneel bouwbedrijf in Amsterdam, dan is het belangrijk om goed te kijken naar de verschillende opties. Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om te werken met ons bouwbedrijf:


Professioneel team: ons team bestaat uit professionele en ervaren bouwvakkers die weten hoe ze elke klus tot een succes moeten maken. Wij werken met de beste materialen en hebben een oog voor detail zodat u verzekerd bent van kwaliteit.


Persoonlijke aanpak: wij luisteren goed naar uw wensen en ideeën en geven u advies waar nodig. Zo kunnen wij samen met u het beste resultaat behalen.


Duidelijke afspraken: wij maken van tevoren duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden, het budget en de planning. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en kunnen wij ons volledig richten op het uitvoeren van de werkzaamheden.


Vakkundigheid: als een ervaren en gerenommeerd bouwbedrijf in Amsterdam hebben wij al veel projecten tot een succes mogen maken. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe woning, het verbouwen van een bestaand huis of het plaatsen van een schuur of veranda.

Veranda laten maken Amsterdam

Veranda


Een veranda is een overdekte, meestal glazen, uitbouw aan het huis. Het is een ruimte die is bedoeld om te genieten van het buitenleven, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het weer.


Een veranda kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kunt u er bijvoorbeeld een eetkamer of zitkamer van maken, waar u in de zomer lekker kunt genieten van het buitenleven terwijl u toch beschut zit.


Ook kunt u er tuingereedschap of zomermeubels in opbergen, of het gebruiken als extra opbergruimte voor andere spullen. Sommige mensen gebruiken een veranda ook om het huis visueel te verlengen, wat bijvoorbeeld kan helpen om de tuin groter te laten lijken.


Een veranda kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het huis worden geplaatst. Het kan ook aan één zijde van het huis worden geplaatst als een soort serre.


Meestal is een veranda gemaakt van glas, zodat u kunt genieten van het uitzicht terwijl u beschut zit.

Als u overweegt om een veranda te laten plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te checken of u een vergunning nodig hebt om een veranda te mogen plaatsen.

RH Bouwbedrijf in Amsterdam


Verbouwen of nieuwbouwen is een grote stap en het is belangrijk om te kiezen voor een bouwbedrijf waar u op kunt vertrouwen. Daarom willen wij graag wat meer vertellen over ons bouwbedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen.


Als een ervaren en gerenommeerd bouwbedrijf in Amsterdam hebben wij al veel projecten tot een succes mogen maken. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe woning, het verbouwen van een bestaand huis of het plaatsen van een dakopbouw, wij hebben de kennis en ervaring om elke klus tot een goed einde te brengen.


Bij ons werken alleen professionele bouwvakkers die weten hoe ze de beste kwaliteit kunnen leveren. Wij werken met de beste materialen en houden altijd rekening met uw budget. Daarnaast maken wij van tevoren duidelijke afspraken met u, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en wij ons volledig kunnen richten op het uitvoeren van de werkzaamheden.


Naast onze professionele aanpak, staan wij ook bekend om onze persoonlijke aanpak. Wij luisteren goed naar uw wensen en ideeën en geven u advies waar nodig. Zo kunnen wij samen met u het beste resultaat behalen.


Wij zijn gevestigd in Schermerhorn vlakbij Alkmaar, Noord Holland en is in 2011 opgericht door Rik Haster. Mijn ervaring in combinatie met specifieke vakkennis op het gebied van aanbouw, verbouw en nieuwbouw, zorgt ervoor dat u een professionele en betrouwbare aannemer in huis haalt voor de uitvoering van uw nieuwbouw-/verbouwproject.


Ik streef bij het bouwen altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en stel de woonwensen van de klant voorop. RH Bouwbedrijf is professioneel en vakkundig. Ik werk samen met u de plannen uit en houd me vervolgens bezig met de realisatie van uw verbouwplannen.

Rik Haster

Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag, of wilt u meer informatie over onze diensten? Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken via de gegevens hieronder. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.