RH bouwbedrijf

Huis aanbouwen in Noord-Holland

Met een aanbouw voegt u een compleet nieuwe ruimte aan uw huis toe. Denk aan een garage, serre, bijkeuken etc.

Een aanbouw realiseren in Noord-Holland

Informatie


Voor een aan- of uitbouw van uw woning of bijvoorbeeld een nieuwe serre bent u bij RH Bouwbedrijf aan het goede adres. Een aanbouw biedt een aantal voordelen, zoals meer ruimte en meerwaarde aan uw woning.


RH Bouwbedrijf heeft bijna 20 jaar ervaring en is onder andere gespecialiseerd in het bouwen van een aanbouw. Wij helpen u bij het aanvragen van de benodigde vergunningen en plaatsen de aanbouw op vakkundige wijze. Alles top geregeld!

aanbouw project noord holland
aanbouw realiseren door RH bouwbedrijf

Een aanbouw plaatsen aan uw huis


Een aanbouw is als het ware een bijgebouw dat wordt toegevoegd aan een hoofdgebouw. Het gaat om een nieuwe constructie van één bouwlaag die aan de woning wordt gebouwd. Bijvoorbeeld een garage, extra badkamer, bijkeuken of serre.


Ideaal als u net een kamer te kort komt. Vindt u de masterbedroom aan de krappe kant of droomt u van een luxe badkamer met ligbad en aparte douche? Schakel dan RH Bouwbedrijf in voor het realiseren van een dakopbouw.

serre laten bouwen noord holland

Bouwbedrijf Noord-Holland


Een dakopbouw is zeer multifunctioneel en komt met een heleboel verschillende opties. Zo kan een dakopbouw met puntdak of platdak. Bij een dakopbouw met plat dak heeft u geen last van schuine, aflopende wanden. De ruimte wordt zo optimaal benut.


Toch kiest men regelmatig voor een dakopbouw met puntdak door de charme van aflopende daken met bijvoorbeeld natuurleien of riet. De meest gekozen materialen voor een aanbouw zijn hout en steen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om een dabouw te maken van aluminium, kunststof of glas (serre). Ieder materiaal heeft zijn eigen (uiterlijke) kenmerken en prijskaartje. RH Bouwbedrijf kan u hierin adviseren.

Een aanbouw voor een nieuwe ruimte


Een aanbouw is als het ware een bijgebouw dat wordt toegevoegd aan een hoofdgebouw. Het gaat om een nieuwe constructie van één bouwlaag die aan de woning wordt gebouwd. Bijvoorbeeld een garage, extra badkamer, bijkeuken of serre. Ideaal als u net een kamer te kort komt.


Vindt u de masterbedroom aan de krappe kant of droomt u van een luxe badkamer met ligbad en aparte douche? Schakel dan RH Bouwbedrijf in voor het realiseren van een dakopbouw.

een aanbouw voor meer ruimte

Meer ruimte én licht met een serre


Steeds meer mensen kiezen voor een serre aanbouw in Noord-Holland. Dit heeft alles te maken met de esthetische uitstraling en het gunstige prijskaartje. Een serre is een aanbouw die voor het grootste gedeelte uit glas bestaat.


Het is een aparte ruimte waarin u het buitengevoel naar binnen haalt. U kunt heerlijk van de zon genieten wanneer het buiten fris is. De glazen aanbouw dient vaak als loungeplek, dinerruimte of speelkamer voor de kinderen. Een aardig multifunctionele ruimte dus!

huis aanbouwen noord holland

Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag, of wilt u meer informatie over onze diensten? Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken via de gegevens hieronder. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.